Vuosnainen

Sijainti

60° 30' 26.6544" N, 21° 15' 0.72" E
Arvosana: 
3.666665
Keskiarvo: 3.7 (3 ääntä)
Löydät meidät Vartsalan saaren länsireunasta, Kustavista, keskeltä kauneinta saaristoa, yhteysalus M/S Viggenin lähtölaiturin vierestä. Olemme avoinna lähes päivittäin huhtikuun alusta myöhäiseen syksyyn, tilauksesta myös muina aikoina. Mainetta niittänyt ravintola, kahvila, kesäleipomo, vierasvenesatama, polttoaineenmyynti veneille, laskuluiska, nestekaasun myynti, sekä lisäksi kodikkaat ja viihtyisät majoitustilat yhteensä n. 40 henkilölle. Muistathan varata myös saaristomeren parhaan saunan käyttöönne. Osaavissa käsissämme onnistuvat myös erilaiset yritystilaisuudet.
Tiedot
Merikartta
724,733
Alue
C
Minimisyvyys
1.2
Maksimisyvyys
4.5
Yritys
Vuosnaisten Meriasema
WWW
Puhelin
02 877 512
Maksu
8 e/vrk
Satamanumero
946
Vieraspaikkamäärä
36
Sisäänajokartta: 
Sataman palvelut: 

Kahvila


Polttoaine


Jätehuolto


Vesi


Kioski


Ravintola


Suihku


Sähkö


WC


Sauna


Kaasu


Septityhjennys


Septityhjennys


Kommentit

Comment: 

Startattiin reissu Ahvenanmaalle täältä. Yövyttiin Kustavin kalamajoissa. Kiitokset Matille hyvistä vinkeistä! Hyvä luiska! Sopii isommallekin veneelle.

Comment: 

OK vaihto- tai starttisatama, tosin ei septiä. Muuten ei mikään rauhallinen/luonnonläheinen saaristokohde, lauttarannassa jatkuva trafiikki ja ravintolassa iltatapahtumia. IIoinen palvelu ja oikein hyvä saaristolaisbuffet, hinnoittelu annoksen painon mukaan, voi suositella!

Comment: 

Suihku 4 euroa per venekunta ja sauna 10 euroa per henkilö. Tunnin saa saunoa.