Taalintehdas, Bruksviken, vierassatama

Sijainti

60° 1' 10.488" N, 22° 30' 18.54" E
Arvosana: 
3.25
Keskiarvo: 3.3 (8 ääntä)
Satamamaksuun sisältyy sähkö, vesi sekä ilta- ja aamusauna. Satamavierailla on mahdollisuus käyttää maksullista pesutupaa, josta löytyy kaksi pyykinpesukonetta ja kuivausrumpua. Satamatoimistosta löytyy laadukkaita myyntituotteita, mm. Holebrook of Sweden, MarinePool ja Henri Lloyd. Valikoimasta löytyy vaatteita,kenkiä, saappaita, koruja ja postikortteja. Sataman vieressä sijaitsevalta saaristolaistorilta löytyy saaristolaistuotteita ja sataman läheisyydessä sijaitsee apteekki,Alko,kaksi ruoka kauppaa, ravintoloita ja kahvila sekä huoltoasema.Taalintehtaan torikauppa kukoistaa kesäkuukausien aikana keskiviikkoisin ja lauantaisin. Vieraamme arvostavat lähellä olevaa puistoa ja lasten leikkipaikkaa, iästä riippumatta. Heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna järjestettävä Baltic Jazz festivaali kerää yhteen moneen tunnettuja artisteja.Konserttiliput on viisasta varata hyvissä ajoin! (www.balticjazz.com) Baltic Jazzin aikana voi lämmin vesi loppua suuren käyttäjämäärän vuoksi. Teemme tästä kaudesta lähtien yhteistyötä Satamapaikka.com kanssa. Sauna, suihku: yleisvuorolla ilman yöpymistä 4,00 € henkilö Pesutupa: 4,00 € pesukoneellinen 2,00 € kuivausrumpu, varaukset tehdään satamakonttorissa Minigolf: 2,00 € maila Satamamaksu ilman miehistöä: 1 yö: 15,00 €
Tiedot
Merikartta
646, 648
Alue
B
Minimisyvyys
1.0
Maksimisyvyys
3.5
Yritys
Taalintehtaan vierassatama
WWW
Puhelin
020 763 9616
Maksu
27€ tai 35€ (kylkikiinnitys)
Satamanumero
603
Vieraspaikkamäärä
60
Sisäänajokartta: 
Sataman palvelut: 

Kahvila


Jätehuolto


Vesi


Kioski


Ravintola


Suihku


Sähkö


WC


Luontopolku


Sauna


Tulentekopaikka


Uimaranta


Venehuolto


Kauppa


Septityhjennys


Septityhjennys


Kommentit

Comment: 

ehkä hieman yllättäen positiivinen tuttavuus. Kaikki kylän palvelut kivenheiton päässä. Uimarantakin löytyy noin kahden kilometrin päästä kun seuraa rantaa. Sataman perusasiat kunnossa.

Comment: 

Ei mitään suurempaa moitittavaa eikä kehuttavaa. Ehkä jopa pieni pettymys. Mopopojat rälläävät laiturin vieressä aamun pikkutunneille. Minigolf surkeassa kunnossa.

Comment: 

Erinomainen ravintola Portsaid rannassa, meitä oli neljä syömässä ja kaikki tilasivat erilaista ruokaa ja jokainen kehui vuolaasti omaansa.

Comment: 

Skyddad för alla vindar och hamnvärden tog emot och visade lämplig plats.

Comment: 

Saaristotourneen siistin naisten sauna ja suihkutilat.
Ruukin sauna, kahvila, tutustumisen arvoinen. Ihanat kakut.

Comment: 

Sympaattinen pikkupaikka jossa vähän rosoinen teollinen historia on kouriintuntuvasti läsnä. Toimivat peruspalvelut niin satamassa kuin kylällä. Satamamaksu 27€.

Comment: 

Sympaattinen pikkupaikka jossa vähän rosoinen teollinen historia on kouriintuntuvasti läsnä. Toimivat peruspalvelut niin satamassa kuin kylällä. Satamamaksu 27€.

Comment: 

Kiitos, hyvä palvelu kuten aiemminkin. Satama ei ollut vielä valmis mutta toimi. Saatiin jopa kotiin unohtuneen karttasuojuksen tilalle uusi. Taalintehdas on must joka vuosi!

Comment: 

Satama on remontoitu. Uutta ja siistä. Pesutupa, jossa voi tiskata myös astiansa. Poijut lienee siirretty ulommaksi, koska poijut ovat sopivan matkan päässä laiturista. Tulen toistekin.

Comment: 

Nyt 2021 nimi on DB marina ja satamamaksu edelleen 27e sis. sähkö, sauna, suihku. Tuo yllä mainittu parkkimaksu ilman miehistöä on kyllä nyt kalliimpi, 20e. Siisti paikka käveltävillä aisoilla ja hyvä palvelu.