Parattula (Peterzens)

Sijainti

60° 29' 42.1044" N, 21° 26' 23.4996" E
Arvosana: 
4.27778
Keskiarvo: 4.3 (18 ääntä)
Tervetuloa Peterzénsin vierasvenesatamaan. Kaikilta tuulilta suojassa oleva satama sijaitsee Turun saaristossa Kustavissa. Rento ilmapiiri ja loistavat puitteet keskellä kauneinta Suomea. Suojaisaan satamaan johtaa 2m väylä (normaalivedellä) ja satamassa on sekä poiju- että kylkikiinnitys mahdollisuus. Satamaksut: Poijukiinnitys / vrk 20€ Kylkikiinnitys / vrk 30€ Satamamaksuun sisältyy sähkö, vesi, wc, saunat/suihkut, septitankin imutyhjennys, ja WiFi. Sataman alueella on ravintola aurinkoterassilla, myymälä, grillinurkkaus, luontopolku, polkupyörien/auton vuokraus, Boathouse saaristomajojen vuokraus, pyykinpesu ja -kuivaus, jätehuolto ja perheen pikkuisille viihtyisä leikkikenttä. Hotellihuoneita 9kpl.
Tiedot
Merikartta
724
Alue
D
Minimisyvyys
2.2
Maksimisyvyys
2.2
Yritys
Laura Peterzéns Studio
WWW
Puhelin
050 363 9545
Maksu
20e poiju, 30e kylkikiinnitys
Satamanumero
938
Vieraspaikkamäärä
100
Sisäänajokartta: 
Sataman palvelut: 

Kahvila


Jätehuolto


Vesi


Ravintola


Suihku


Sähkö


WC


Luontopolku


Sauna


Tulentekopaikka


Septityhjennys


Septityhjennys


Kommentit

Comment: 

Erittäin siisti, mukava ja viihtyisä satama. Saunat löytyy ja kuuluu hintaan. Täällä mukava käydä aina kerran kesässä. Ainut haittapuoli, että kauppaa ei ole lähellä. Muuten vois olla pidempäänkin (rahamiehet tietysti syö ravintolassa, jossa erinomaiset ruuat ja aamupalat. Me köyhät kidutaan jo satamamaksuissa:)

Comment: 

Konsepti toimii ja täältä voisi moni muu ottaa opiksi.

Comment: 

Muuten kiva paikka, mutta pesutilat epäsiistejä.

Comment: 

Pienimuotoinen satamaopas, satamamaksun yhteydessä olisi kiva juttu. Vessat sekä pesutilat hieman epäsiistit.

Comment: 

Kiva,suojaisa ja tunnelmallinen satama.Lapsille kivasti trampoliinit ja muuta leikittävää.Kauppa oli valitettavasti vielä kiinni. Saunomisajat ihanan pitkät.Terassi aurinkoinen ja eläväinen.Tällä kertaa rupattelevan värikästä isäntää vaan ei näkynyt,ensi kerralla... Satamamaksu poiju 25€

Comment: 

Saniteettitilat onnettomat. Lienevät palvelusatamien vertailussa huonoimmat. Kapasiteetti ei riitä, siivottomia. Yksi miesten WC on vain pisuaari. Kävijöissäkin on vikaa, koska sotkevat ja vievät jopa koiria ihmisille tarkoitettuihin vessoihin.

Comment: 

Palveluihin mukaan on tullut kauppa, sadan metrin päässä. Ja pitää mainita hienon näköinen minigolfrata. Palveluhenki loistava. Luontopolulla eksyivät kaikki... Ei ehkä saariston parhain sellainen.
Sauna ihan hyvä, uimaan pääsee laiturilta.

Comment: 

Mukava satama, johon selvästi panostetaan. Hyvää ruokaa, hieno sauna ja uutena palveluna erittäin hyvällä valikoimalla varustettu kauppa. Kaikinpuolin positiivinen kokemus jälleen kerran. Kehityskohteena lisää vessoja varmasti tarvittaisiin.

Comment: 

Kävimme Peterzenillä päiväkäynnillä. Paikat olivat vielä kevätremontissa. Studio, Kustavin Savi jne olivat vielä näin arkisin kiinni. Kävelimme Savelle metsäreittiä - siitä saisi hienon, jos vähän kunnostaisi ja hoitaisi viitotukset kuntoon.

Ravintolasta sai ruokaa ja palvelu oli ystävällistä (silakat ja muusi olivat erinomaista).

Ehdottomasti kesällä käynnin arvoinen kohde !

Comment: 

On hieno ja tyylikäs satama. Wifi toimii myös veneissä. Toisin kuin Nauvon vierassatamassa, jossa toimii satama konttorin terassilla.

Comment: 

On kyllä huippu paikka. Asiakaspalvelu todellaki hyvää! Paljon tekemistä lapsille.Suojaisa paikka ja muutenkin tuli viihdyttyä paikanpäällä.
Uudestaan kyllä tullaan.
Miinuksia
Ei rantaa, mutta laiturilta mahdollista mennä uimaa.
Hyttysiä oli aika perhanasti. Ei kuulemma aikasemmin ole ollut noin paljoa.