Örö

Sijainti

59° 48' 39.024" N, 22° 20' 11.148" E
Arvosana: 
3.761905
Keskiarvo: 3.8 (21 ääntä)
Satamassa on noin 80 venepaikkaa sataman omissa laitureissa. Satamassa on sekä aisa- että kylkikiinnitys. Suuremmille aluksille on mahdollisuus myös kylkikiinnitykseen. Ankkurin käyttö vierassatamassa ja Örön lähivesillä on kielletty. Satamatoimisto sekä satamakahvila ja –bistro ovat vieraslaitureiden välittömässä yhteydessä. Satamamaksu suoritetaan satamatoimistoon. Satamapalveluihin kuuluvat WC, suihku, aamu- ja iltasauna, sähkö, tiskipaikka, septitankin imutyhjennys sekä talousjätteen ja lajitellun jätteen vastaanotto. Ennakkopaikkavaraukset: Satamapaikka.com
Tiedot
Alue
D
Yritys
Nimbus Gruppen Oy
WWW
Puhelin
Info: 040 144 7773 ja Satama: 040 144 7769
Vieraspaikkamäärä
80
Sähköposti: 
orohamn@visitoro.fi

Kommentit

Comment: 

Hyvä satama, mutta ravintolapalvelut tyypillisiä suomalaisia. Mieluummin käännytetään asiakkaat ovelta kuin joustetaan ja otetaan rahat pois. Tyhjiä pöytiä, joissa "varattu" kyltit. Ei satunnaisen veneilijän ruokapaikka.

Comment: 

Ruoka hyvää palvelu erittäin epämiellyttävää ja epäasiallista käytöstä eikä asiaan edes palattu valituksen teon jälkeen.

Comment: 

Hyvinkin suosittu. Laituripaikan löytäminen voi olla haasteellista. Rantasauna valmistuessaan iso plussa. Uusi ja kiva paikka

Comment: 

Hyvä lisäys satamatarjontaan. Hyvä satama-alue. Erittäin suosittu,syytä varata ennakkoon. Saarella mukavasti nähtävää. Uusi sauna valmistuu kaudelle 2016.

Comment: 

Kaunis luonto. Runsaasti pyöriä vuokrattavana. Hyvät palvelut!
Vettä ei saatavilla laiturilla, juomavettä löytyy WC:n seinän hanasta.

Comment: 

Satama 10+, ja henkilökunta avuliasta. Uudet saunat. Luonto näkemisen arvoista.

Comment: 

Mukava vieraily Örössä. Hieno sauna. Sininen lenkki kierretty (6,7km). Ensikerralla kierretään punainen lenkki. Kesäkuun alusta lähtien satamassa bistro (savukalaa amulla, iltapäivällä grilli).

Comment: 

Hyvät palvelut ja luonto kokemisen arvoista

Comment: 

Satama-alue todella viihtyisä ja henkilökunta ystävällistä. Aisapaikat luksusta. Satamamaksuun 26€ sisältyy kaikki. Siisti tiskipaikka löytyy. Vettä saatavilla maista. Yleiset saunavuorot aamulla ja illalla. Sauna tosin auttamattomasti liian pieni ja sulake laukeaa ilmeisesti usein.

Varusvarastolta saa jotain elintarvikkeita ja kylmää Örön nimikko-olutta. Luonto ja rannat todella hienoja. Käymisen arvoinen saari ja satama.

Valitettavasti ravintolan lounas oli todella ala-arvoinen ja ryöstöhintainen. 16€ perus salaatista ja kaupan einesjauhe"liha"pihveistä ja veteen tehdystä perunamuusista on ryöstöä. Kilpailun puute tuskin parantaa tilannetta. Onneksi vene oli täynnä ruokaa tullessa.

Sataman bistroa ei tullut kokeiltua.

Arvosana 4/5

Comment: 

Oisko vaikka Suomi24 parempi paikka avautumiselle? Jos pidettäisiin tämä ihan faktalinjalla, ja käsiteltäisiin ne särkyneet unelmat muualla?

Comment: 

Hieno paikka ja kaunis luonto, venesatama asiallinen ja sauna + uimalaituri täysi kymppi :)

Comment: 

Mahtava paikka, jossa olisi viihtynyt pidempäänkin. Kaikki käytettävät tilat siistissä kunnossa, palvelu erittäin ystävällistä ja juomavesipisteestä saatava vesi lämpimästä kelistä huolimatta viileää ja raikkaan makuista. Bonuksena saatiin kylmäkallet jäädytettyä ja ostettua aamulla tuoretta sämpylää matkaevääksi. Laiturien aisakiinnitys on tilaavievä (ilman niitä veneitä mahtuisi enemmän) ja laiturin viimeisen paikan sivu liian lyhyt. Poiju olisi helpottanut turvallista kiinnittymistä.

Comment: 

Mukava ja suojaisa satama, Saaristomeren paras sauna ja uimapaikka :) Hieno luonto niin saaren etelä - kuin pohjois päässäkin

Comment: 

Uusi yrittäjä pilannut hienon saunan laittamalla tuntiveloituksella toimivaksi. Kova on rahanhimo!
Ei tarvitse monen veneilijän per ilta haaveilla saunomisesta. Yrittäjä vetosi koronaan...katsotaan muuttaako??
Jos ei muutosta niin jää väliin veneporukoiltamme.