Nauvo, Kirkonkylä

Sijainti

60° 11' 42.684" N, 21° 54' 40.932" E
Arvosana: 
3.789475
Keskiarvo: 3.8 (19 ääntä)
Kesä, aurinko ja saaristo. Nauvon satama Nauvon kirkonkylällä on Saaristomeren suurin ja suosituin satama. Sataman ja lähiympäristön palvelut ovat monipuoliset ja satama on perinteisen, aktiivisen saaristo- ja merenkulkualueen keskellä. Täällä houkuttelevat puodit, ravintolat ja kahvilat, hotellit, taide, uimarannat sekä tapahtumat. Kirkonkylällä ja sen lähialueilla on paljon nähtävää ja runsaasti paikkoja vierailla. Nauvon satamassa useimmat palvelut ja nähtävyydet ovat mukavan etäisyyden päässä. Satamassa on laaja veneilyyn liittyvä palvelutarjonta ja ruokakaupat, apteekki, Alko, pankit, tori ym. ovat vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä.
Tiedot
Merikartta
708
Alue
D
Minimisyvyys
2.0
Maksimisyvyys
7.0
Yritys
Nauvon Satama Oy
WWW
Puhelin
045 321 3400
Maksu
24 e/vrk (2013)
Satamanumero
746
Vieraspaikkamäärä
120
Sisäänajokartta: 
Sataman palvelut: 

Kahvila


Polttoaine


Jätehuolto


Vesi


Kioski


Ravintola


Suihku


Sähkö


WC


Luontopolku


Sauna


Tulentekopaikka


Uimaranta


Kaasu


Kauppa


Majoitus


WLAN


Septityhjennys


Septityhjennys


Kommentit

Comment: 

Normaali satamamaksu 26€ (2014)

Comment: 

Tunnelmallinen paikka ja kaikki palvelut lähellä. Wc ja saunan siisteydessä todellakin toivomisen varaa. Ruuhkaista heinäkuussa.

Comment: 

Monipuoliset palvelut. Erittäin avulias satamahenkilökunta.

Comment: 

Vierasvenesataman vessoissa olisi hyvä olla kyltit toisinpäin. Nyt naisten vessoissa ei bideetä ja miesten vessoissa kuulemma on....

Comment: 

Hyvä satama. Avulias henkilökunta, auttaa mm paikan löytämisessä,hyvä fiilis. Kaikki palvelut kunnossa, plussana septityhjennys laiturissa. Saunassa sopivasti tilaa vaikka satama täynnä.

Comment: 

Mainiosti toimiva satama. Miellyttävä miljöö ja palveluita saatavilla niin satamasta kuin kylältä. Satamien kärkijoukkoa.

Comment: 

Hyvät ja runsaat palvelut. Heinäkuun ruuhkissakin mahtuu sovussa mukaan tunnelmaan. WC -tilojen siisteyttä voisi näin kuormitetussa paikassa vielä kehittää.

Comment: 

Ei mahduttu vierasvenepaikoille, mutta rantauduttiin hetkeksi päiväpaikalle. Satama oli ruuhkainen ja meluisa, missään ei näkynyt selkeitä opasteita info-paikkaan. Sataman numero 0453213400 ilmoittaa, ettei nro ole käytössä. Ei jatkoon.

Comment: 

Erinomainen satama. Hyvät palvelut, ravintoloita ja kahviloita, joista saa paikallisiakin tuotteita. Ilman sataman ”remujengiä” 5 tähden paikka.

Comment: 

Tämä paikka vaan jatkaa paranemistaan. Tosi hienot laiturit yms. Saunat kun olisivat vähän isommat niin +++