Loviisa, Laivasilta

Sijainti

60° 27' 18.504" N, 26° 14' 4.776" E
Arvosana: 
4.133335
Keskiarvo: 4.1 (15 ääntä)
Tiedot
Merikartta
615
Alue
A
Minimisyvyys
2.0
Maksimisyvyys
0.0
Yritys
Loviisan kaupunki
WWW
Puhelin
019 555 234, 0440 555 883
Maksu
18 e/vrk
Satamanumero
201
Vieraspaikkamäärä
55
Sisäänajokartta: 
Sataman palvelut: 

Kahvila


Polttoaine


Jätehuolto


Vesi


Kioski


Ravintola


Suihku


Sähkö


WC


Luontopolku


Sauna


Uimaranta


Venehuolto


Kaasu


Kauppa


Septityhjennys


Septityhjennys


Kommentit

Comment: 

Loistavat palvelut. Kaikki tarvittavat lähellä.

Comment: 

Kommentti Edullinen ja mukava satama. Kaikki palvelut erinomaisia. Loviisassa paljonkin nähtävää historiasta kiinnostuneille.

Comment: 

Huoltorakennuksessa vain yksi miesten- ja yksi naistenvessa. Laituri heinäkuussa noin 1/4 täynnä ja silti suihkuista loppui lämmin vesi saunavuorolla. Sauna pääsi muutenkin surkeimpien satamasaunojen top5:n heittämällä. Laiturilla ihan liian vähän sähköpistorasioita, oma roikka oltava jos sähköä mielii. Kauppaan sen verran matkaa että fillari tai kärryt olisi kiva lisä. Jollei tarvitse kaupassa käydä, niin ajaisin ohi.

Comment: 

Tosi siistit, juuri remontoidun oloiset tilat. Huoltorakennuksessa iso keittiö astioineen, tv ja sohvia. Rauhallista yöllä. Seuraavaksi aamuksi voi illalla tilata tuoreita sämpylöitä. Apteekkiin 10 min kävelymatka, ihan vieressä merenkulkumuseo, terassi A-oikeuksilla, kahviloita ja pikaruokapaikkojen (Hese, pizzeria) lisäksi muutama tasokkaampikin ravintola kilometrin säteellä.

Comment: 

Muutamassa vuodessa tärviölle luisunut entinen suuruus. Viikonloppuiltaisin usein paikallisen keski-ikäisen miesväestön pohjienottopaikka. Viisimetrinen avovene 18 eurolla vieraslaituriin, ja 16 ihmistä poppikoneineen sauna- ja keittiötiloihin koko illaksi örveltämään. Ei henkilökuntaa tai muutakaan valvontaa paikalla klo 21 jälkeen, ja meno kuin villissä lännessä, känniset ukot juoksee ilkosillaan naistenkin saunan puolella. Onneksi olkoon Loviisa.

Comment: 

Perushyvä vierasvenesatama. Kaikki palvelut lähellä, ainoastaan kauppaan on vähän pidempi matka kävellä. Saunat ovat hyviä ja yhteiskäyttötilasta löytyy mahdollisuudet tehdä itse ruokaa ja pyykätä pyykit. Jokakesäinen vakio kohde.

Comment: 

Perussatama, ei säväytä mitenkään, mutta kaikki toimii ja palveluita löytyy.

Comment: 

Meidän perhe viihtyy mainiosti, siistit tilat ja mainio palvelu. Ei moitteen sijaa meiltä. Mahtava lisäpalvelu on kaupungin vuokrattavat sähköautot.