Hakkenpää

Sijainti

60° 29' 57.282" N, 21° 37' 0.7752" E
Arvosana: 
2.5
Keskiarvo: 2.5 (6 ääntä)
Hakkenpään satamapalvelut: - ravintola - venepaikkavuokraus (vieraspaikat ja pidempiaikaiset venepaikat) - veneiden nosto- ja laskupalvelu - talvisäilytys - huoltopalvelut - asuntovaunualue
Tiedot
Merikartta
720
Alue
D
Minimisyvyys
2.0
Maksimisyvyys
4.0
Yritys
Ari-Anna Oy
WWW
Facebook
Puhelin
0400 924 575
Satamanumero
886
Vieraspaikkamäärä
15
Sisäänajokartta: 
Sataman palvelut: 

Kahvila


Polttoaine


Jätehuolto


Vesi


Kioski


Ravintola


Suihku


Sähkö


WC


Sauna


Tulentekopaikka


Uimaranta


Venehuolto


Kaasu


Sähköposti: 
info@arianna.fi

Kommentit

Comment: 

Lähtenyt hiljaiselon jälkeen kehittymään oikeaan suuntaan Sahan Saluuna -ravintolan kehittyessä. Saluunassa mainio keittiö nykyään. Ilmeisesti myös satama-alue siirtymässä uudelle omistajalle, joten kehitystä tulossa toivottavasti myös sillä saralla.

Comment: 

Supermakoisat pizzat ja mahtava palvelu!! Vielä kun joku taho jeesaisi paikkojen kuntoonlaittamisessa ja Sahansaluunan pyörittäjien visioiden toteuttamisessa, niin varmasti olisi menestyvä paikka ja paljon enemmän trafiikkia. Puitteet on jo nyt hyvät, mutta innostusta olisi selkeästi paikan tarpeelliseen kehittämiseen tarjolla - mistä rahoittajat? Kuolleita satamia on jo riittävästi ja tämän sijainti on erinomainen!!

Comment: 

Vanhaa tietoa.Piilinen ei ole ollut vuokraajaa enää kahteen vuoteen.Viime kesänä hiukan vilkkaampaa toimintaa kun ravintola hoiti myös satamaa.Tänä vuonna uusi yrittäjä ravintolassa,pitkän harkinnan jälkeen alkoi myös sataman hoitajaksi.Saas nähr,niin ko Taivassalos sanota.

Comment: 

KommenttiEi ole enää polttoainemyyntiä heinäkuu 2016

Comment: 

Mitään kehitystä ei ole vielä ainakaan tapahtunut vierassataman suhteen. 15 euroa/yö. Yksi vessa tällä hetkellä kunnossa. Sähköä saa ehkä laiturilta, jos löytää toimivan tolpan. Suihkut eivät houkuttele kauheasti. Sauna ei ole veneilijöiden käytössä. Satama-alue melko hurjan näköinen. Tästä voisi saada ihan hyvän paikan.

Comment: 

Kaikki kehitys on mahdollista jos Piilinen on pois kuvioista. Kuulin että polttoainettakin on myynnissä. Voiko joku vahvistaa?

Comment: 

Hiljaista. Ainoa vene satamassa. Sähkötolppa löytyy. Samoin polttoainetta. Laiturinkiinnitystolpat puoliksi mädät. Sahan Saluunassa ok pizza katetulla tai avoterassilla. WC. Suihku. Uusimistarvetta on. Satamaalueella vaikka mitä romua. Tarvitaan uudet suihkut wc ja saunatilat sekä laiturinkorjaukset ennen kuin veneilijät tänne tulevat