Geta, Havsvidden

Sijainti

60° 25' 20.064" N, 19° 54' 45.792" E
Arvosana: 
3.875
Keskiarvo: 3.9 (8 ääntä)
Tiedot
Merikartta
C759
Alue
C
Minimisyvyys
1.5
Maksimisyvyys
2.7
Yritys
HavsVidden
WWW
Facebook
Puhelin
018 49 408
Maksu
Heinäkuu 60€/yö, Muina aikoina 40€/yö (2015)
Satamanumero
1263
Vieraspaikkamäärä
30
Sisäänajokartta: 
Sataman palvelut: 

Kahvila


Polttoaine


Jätehuolto


Vesi


Ravintola

Tervetuloa ravintolaamme nauttimaan herkullisista aterioista. Täällä teillä on tilaisuus maistaa sekä ahvenanmaalaisia herkkuja että klassisia, skandinaavisen keittiön antimia. Keittiömestari on tiiminsä kanssa luonut jännittäviä menukokonaisuuksia, joissa käytetään maalta ja mereltä saatavia, kauden parhaimpia raaka-aineita. Ravintolassa on 140 asiakaspaikkaa. HavsVidden on auki ympäri vuoden. Rauhallisempina vuodenaikoina ehkä keittiömestari itse toimii tarjoiliana. Taatusti erilainen kokemus vieraalle! Jos hotellissa ei ole vieraita pidämme sekä hotellin että ravintolan kiinni mutta jos ryhmiä tulee avaamme myös hotellin kaikille muille. Maaliskuusta toukokuuhun(sekä pääsiäisenä) olemme auki joka viikonloppu. Toukukuussa olemme auki tiistai-suununtai ja kesäkuusta alkaen olemme auki joka päivä. Ryhmävarauksia otamme vastaan koska vaan. Suosittelemme että teette pöytävarauksen ravintolaan. Ikkunapöytää ei voi varata etukäteen. Ravintolan aukioloajat 1.1-31.8.2015 : Aamiainen klo. 08.00-10.30 Lounas klo.13.00-16.00 Iltapäiväkahvi kakkubuffetilla klo. 14.00-16.00 Terassi auki klo. 12.00-22.00 À la carte klo. 18.00-20.30 HUOM! Keittiö on suljettu klo. 17-18. Pöytävaraus puhelimitse + 358 (0)18 49408 tai info@havsvidden.com. http://www.havsvidden.com/fi/ravintola

Suihku


Sähkö


WC


Sauna


Kommentit

Comment: 

Hyvin kallis satama.aksu 60,
vrk

Comment: 

Kommenttisisäänajon merkinnät epäselvät. Linjataulut pienet, yllättävissä suunnassa. Kannattaisi parantaa. 60€ on aivan liikaa.

Äselvät
Äsi

Comment: 

Rahalle vastinetta ainakin elokuussa. Sisääntulo selkeä ja linjataulut auttavat hyvin sisään ajoa. Suojaisa paikka. 1,95 syväksysellä löydettiin syvästä päästä laiturin edestä kivi. Maisemat huikeat. Allasosasto luxusta. Aamiainen ja kakkubufee herkullisia. Hyvä palvelu. Suosittelemme!

Comment: 

I wonder why they are not accepting pre-bookings. For us the destination is too far just to try.

Comment: 

Iloinen yllätys, satamamaksu 40 EUR heinäkuussa 2016. Tilaa oli hyvin. Täällä kaikki on kohdallaan, ja mikä auringonlasku. Parasta koko Ahvenanmaalla.

Comment: 

Yllättäen €40 heinäkuussa.Hankala sisääntulo purkkarilla varsinkin tuulisella ilmalla.Tilaa oli.Ihana maisema,idyllinen,suojaisa.Poreallas ulkona, uima-allas,sauna sisällä ja laiturilla. Luxusta.Tasaista kallioa löhöilyyn.Pesukone ja kuivari maksutta.Kiva paikka lapsiperheille.

Comment: 

Upea paikka, joskin sisääntulo lännestä todella haastava - niin meillä kuin perässä tulevalla kolisi. Oikea väylä tulee idänpuoleista rantakalliota seuraten. Terassi-jacuzzilta upeat näkymät, paikat kunnossa. Myös negatiivista: varaushässäkkä niin laiturilla kuin ravintolassakin hämmensi. Laituripaikkoja ei voinut varata (hyvä)mutta varattiin sitten kuitenkin osalle. Myöskään ravintolaan ei otettu varauksia, ei siksi että se olisi ollut täyteen buukattu vaan koska hotelli oli täynnä ja ilm heidän varauksensa prioriteetti. Baari järjesti meille mahdollisuuden syödä, ruoka oli erinomaista.

Comment: 

Havsviddenin sivuilta löytyy sisäänajokartta

Comment: 

Todella hieno paikka ja maisemat. Hieno auringonlasku. Vierasveneiden käytössä erinomaiset puitteet. Sauna hienolla näkymällä, pesutuvat, uima-allas yms. Hotellin palvelut lähellä maksusta. 40e satamamaksu on haitarin yläpäässä mutta siihen saa vastinetta. Laiturit hienot. Osa paikoista varattavissa dockspotin kautta, suurin osa normaalisti täytettävissä ilman varausta. Lämmin suositus. Sisään ajettaessa linjataulut ja tikut ohjaamassa

Comment: 

Juuri kuten edellinen kerkisi sanomaan. Poreallasta ei toistaiseksi ole, uusi saunasiipi rakennettu sen päälle. Kuulemma tulossa. Rannassa lisäksi nuotiopaikka ja satama tarjoaa polttopuut. Polttoainemyyntikin on oikeasti olemassa. Veneilijöille myös 24h wc, toisin kuin joissain lähteissä kerrottu.