Enklinge

Sijainti

60° 19' 42.672" N, 20° 45' 52.848" E
Arvosana: 
4.333335
Keskiarvo: 4.3 (12 ääntä)
Tiedot
Merikartta
738
Alue
C
Minimisyvyys
1.0
Maksimisyvyys
2.5
Puhelin
0400 744 079
Maksu
15 e/vrk
Satamanumero
1100
Vieraspaikkamäärä
40
Sisäänajokartta: 
Sataman palvelut: 

Jätehuolto


Vesi


Sähkö


WC


Tulentekopaikka


Kauppa


Sauna


Kommentit

Comment: 

Vaatimaton, mutta toimiva satama! Hyvät laiturit ja poijut. Pääsimme tutustumaan saareen pyörillä, joita sai lainata satamasta. Satamaisäntä on todella ystävällinen ja palvelualtis. Mm. polttoaineen osto olisi onnistunut pienen kävelymatkan päässä sijaitsevasta kaupasta.

Suosittelen ehdottomsti käyntiä Hermas-kotiseutumuseossa. Kokonainen saaristolaistila, jossa voi tutustua elämään 1800- ja 1900-luvuilla.

Comment: 

Satamaisäntä mukava ja rento. Rauhallinen ja idyllinen pieni satama. Pieni sauna hyvillä löylyillä, josta pari askelta uimarappujen kautta mereen. Meidän mielestä oli iso plussa että Saunan sai itse puilla lämmittää ja vesi kannettiin kaivosta itse. Polkupyöriä sai käyttää ilman lisämaksua. Lähikauppa puolen kilometrin päässä ja 2 km päässä maaseutumuseo, jossa ystävällinen opas esitteli paikkoja ja museoaluetta. Suosittelemme käymään kätevästi polkupyörillä.

Comment: 

Täällä tuli yövyttyä kaksi yötä sateen ja tuulen takia, kannatti ehdottomasti! Aamulla saatiin tuoreita kaurasämpylöitä ostaa, sekä maallaisleipää, illalla just savustettua ahventa ja siikaa. Niin hyvä tunnelma satamassa, satamaisäntä tuli heti huutelee mihin kannattaa laittaa kiinni ja otti köydet vastaan, sekä kertoi missä on mitäkin ja toivotti tervetulleeksi. Satamaksu oli 15€ ja saunan tuntivuokra 15€.

Comment: 

Rauhallinen satama, jossa sai henkilökohtaista palvelua sataman isännältä. Viivyttiin kaksi yötä pysytellen suojassa kovalta luodetuulelta. Kannattaa tutustua myös saaren kotiseutumuseoon, jonne pääsi näppärästi lainafillareilla.

Comment: 

Ihanan rauhallinen paikka. Mukava isäntä. Polkupyöriä lainattavissa, niillä käy mukavasti kaupalla ja Hermas-kotiseutumuseossa. Iltaisin käy paikallinen kalastaja veneellään myymässä tuoretta savusiikaa. Itsepalvelusauna mukava (15 €/h)

Comment: 

Hinnat ennallaan kesällä 2019, mukava satamaisäntä!

Comment: 

Mukava pikku satama. Pyörillä kaupassa ja kotiseutumuseossa. 15e/yö. Sauna maksullinen.