Berghamn (Nauvo)

Sijainti

60° 3' 11.664" N, 21° 48' 1.26" E
Arvosana: 
3.857145
Keskiarvo: 3.9 (7 ääntä)
anha Västerbyn kalastajatila Berghamnin saaren pohjoisrannalla Saaristomeren kansallispuistossa on kuin pala entisaikojen saaristomaisemaa. Saarella hoidetaan perinnemaisemia ja Västerbyn tilan rantavajassa oleva näyttely kertoo kalastajien elämästä. Saarelle mentäessä punkkeihin kannattaa varautua ennalta. Käyntisatama Satamanumero: 818, 822 Syvyys: 1,5 – 2,0 m Kiinnitys: ankkuri Avoin: länsi-pohjoinen vain päiväkäyttöön, yöpyminen saaren itärannan vieraslaiturilla
Tiedot
Merikartta
717, 25
Alue
D
Minimisyvyys
1.5
Maksimisyvyys
2.0
WWW
Satamanumero
818
Sataman palvelut: 

Jätehuolto


Vesi


Luontopolku


Kommentit

Comment: 

Ainakin osassa laiturista myös sähkö eri maksusta.

Comment: 

Satamassa on sähkö 3 € vrk. Vesi 1 €. Satamamaksu 5 €.

Comment: 

Saaressa useampi yksityinen laituri, jotka toimivat vierasvenelaitureina ( laiturilla kyltti). Jokaisella omat hintansa ja palvelunsa.

Comment: 

Tuo Västerbyn puoleinen laituri on kuulemma nykyään vain päiväkäyttöön. Eilen sinne mentiin illalla ja hetken päästä tultiin ajamaan pois. Tietty olisi hyvä jos siinä jotain kyseisestä asiasta lukisi vaikka laiturilla. Jännintä asiassa oli se että ilmeisesti ei koske kaikkia laituriin tulijoita. Samaan aikaan laiturissa oli myös toinen vene jolle kerrottiin asiasta, mutta ainakin seuraavana aamuna kyseinen vene oli vielä samassa paikassa.

Comment: 

Ya-laiturin viereisessä laiturissa nyt poijut. Satamamaksu 10€ lippaaseen ja sisältää sähkön. Rantavajassa hyvin varustettu itsepalvelukauppa, josta sai kaikenlaista jäätelöistä merikarttoihin ja kylpypyyhkeisiin ja tietysti myös saaristolaisleipää. Hienot palvelut!