Bärö

Sijainti

60° 18' 13.464" N, 20° 44' 35.88" E
Arvosana: 
3.636365
Keskiarvo: 3.6 (11 ääntä)
Tiedot
Merikartta
738
Alue
C
Minimisyvyys
3.0
Maksimisyvyys
0.0
Yritys
ravintola Glada Laxen
WWW
Puhelin
018 55 304
Satamanumero
1105
Vieraspaikkamäärä
20
Sisäänajokartta: 
Sataman palvelut: 

Jätehuolto


Ravintola


Suihku


Sähkö


WC


Luontopolku


Sauna


Kommentit

Comment: 

Erittäin ystävällinen palvelu.puhuvat ruotsia ja hyvin englantia. Ihana tilattava tynnyrisauna merellä.Hyvät löylyt ja kuumaa vettä kiukaasta. WC käyttö ravintolassa johon pääsee takaovestakin jos haluaa.

Comment: 

Hyvä ravintola, tosi ystävällinen palvelu, satamaisäntä ottaa vastaan laiturilla. Tynnyrisaunassa hyvät löylyt. Suojainen satama.

Comment: 

Todella ystavällinen ja avulias palvelu! Loistava ravintola! Saimme myös erinomaista apua ohjauskaapelimme vaihtoon. Kiitos Bärö ja sen henkilökunta!!!

Comment: 

Suojaisa satama ja loistava ravintola. 20e

Comment: 

Sisävessat avattiin vasta klo 9 aamulla. Ulkohuussi törkeässä kunnossa. 20 euron maksulla olisi odottanut jotain muuta.

Comment: 

Hieno ja suojaisa satama. Sauna erinomainen ja ruoka huippua. Yöpyä voisi pitenpäänkin mutta taitaisi tekeminen loppua... Jos reitin varrella ehdottomasti kannattaa pistäytyä!!

Comment: 

Saaristomeren parhainta ruokaa. Pieni satama ja pieni ravintola (varmista että mahdutte). Satamamaksu 25€ (2019) peruspalveluilla.

Comment: 

Hyvä ruoka. 2020 satamaksu 30e. Viime käynnin jälkeen tullut rantaan uusi huoltorakennus missä vesivessat, sauna ja suihkut, tiskipaikka. Pyykkitupa. Salamyhkäinen toiminta muuten. Palvelu muuttuu paremmaksi jos puhuu ruotsia äidinkielenä ja vene on yli 100k euron arvoinen. Venepaikkoja varataan tiskin alta ja jo hyväksytyt varaukset annetaan "paremmille" asiakkaille. Jäi todella ristiriitaiset fiilikset.