Ajolanranta

Sijainti

60° 24' 11.088" N, 21° 48' 28.08" E
Arvosana: 
3.5
Keskiarvo: 3.5 (6 ääntä)
Ajolanrannassa voit nauttia viihtyisästä ympäristöstä ja moderneista palveluista turvallisissa vierassatamapaikoissa. Vieraspaikkoja on 30 kpl, joista 20 kpl on poijupaikkoja ja sijaitsee uloimmassa aallonvaimentajalaiturissa sekä 10 kpl aisapaikkoja merenpuoleisessa kiinnityslaiturissa. Kaikki vieraspaikat on merkitty "P vieraat / guests" -kyltein. Yöpymismaksu 15€ sisältää: - laituripaikan - veden ja sähkön laitureilla - imutyhjennyslaitteiston käytön - wc- ja suihkutilat - jätepisteen - pesukone ja kuivausrumpu eri maksusta
Tiedot
Merikartta
720
Alue
D
Minimisyvyys
8.0
Maksimisyvyys
8.0
Yritys
Ajolanranta
WWW
Puhelin
020 766 9960
Maksu
15€
Satamanumero
866
Vieraspaikkamäärä
9
Sisäänajokartta: 
Sataman palvelut: 

Kahvila


Jätehuolto


Vesi


Suihku


Sähkö


WC


Tulentekopaikka


Septityhjennys


Septityhjennys


Kommentit

Comment: 

Suojaisa paikka, jossa tilaa on hyvin. Saunan puute ilmeinen heikkous.

Comment: 

Uusitut ja siistit vessa- sekä suihkutilat. Grillikota kalliolla. Kahvila ok. Yritys hyvä, mutta missä ihmiset? Saunaa ei ole.

Comment: 

Löytyy myös pyykinpesumahdollisuus.

Comment: 

Suojainen ja hyvin hoidettu satama, mutta tarkoitettu ehkä enemmän kotisatamaksi kuin vierassatamaksi, vaikka peruspalvelut löytyykin. Kallioinen luonto ympärillä on kyllä hieno. Kahvila & fasiliteetit ok.

Comment: 

Ajolanranta mainostaa myös vierasvenesatamaansa, mutta oli karmea pettymys. Aallonmurtajalaituri muistutti hylättyjen veneiden hautausmaata. Voimakas länsituuli riepotteli pahasti. Positiivista oli siistit suihkutilat, mutta vieraspaikoissa on paljon paranettavaa. Lisäksi kioskin henkilö ei tiennyt mitään www sivuilla mainostetuista aisapaikoista vierasveneilijöille.