Venesatamat.fi - kun merikortti loppuu

Venesatamat-karttasovelluksella löydät lähimmät vierassatamat ja luonnonsatamat sekä saat parhaat edut sovelluksesta löytyvällä satamakortilla. Venesatamat on veneilijän paras tietolähde, kun merikortti loppuu. Aloita rantautuminen käyttämällä sovelluksessa yksinoikeudella olevia sisäänajokarttoja ja suunnista sen jälkeen sataman palveluihin .

Venesatamat-applikaatio on ilmainen ja se löytyy kaikista sovellusmarketeista Venesatamat-nimellä

 

Venesatamiin on kerätty sataman tärkeimmät palvelut helposti veneilijän saataville. Veneilijä löytää tiedon polttoaineen saatavuudesta, sähköstä, vesipisteestä, jätehuollosta sekä muista mahdollisista palveluista. Applikaatiota käyttää jo yli 7 000 veneilijää ja sen parissa on vietetty aikaa yli 1 700 tuntia!

 

Lataa Venesatamat-sovellus tästä omaan mobiililaitteeseesi

          

 

Toivottavasti sovelluksemme hyödyttää mahdollisimman monia. Otamme ilolla vastaan jokaisen palautteen, bugiraportin ja kehitysidean! Palautteet voi lähettää sähköpostilla telakka@venesatamat.fi.

Toivomme myös venesatamien pysyvän edelleen aktiivisina. Jos satamatietonne muuttuvat tai päätätte järjestää tapahtuman, ilmoittakaa meille, niin lisätään uudet tiedot sovellukseemme.