Venesatama, liity Venesatamat-etukorttiin!

Julkaisemme kesäksi 2015 Venesatamat-etukortin. Etukortti löytyy kätevästi käyttäjiemme taskusta, suoraan mobiilisovelluksesta.

Etukorttiosio tarjoaa venesatamille oivan mahdollisuuden lisänäkyvyydelle sekä palveluidensa tarkempaan esittelyyn.

Liittyessä satamakortin satamien joukkooon, saatte:

- Tarjousten ja etujen lisääminen omalle satamasivulle Venesatamat-sovelluksessa
- Tarjousten mainostus Venesatamat-sovelluksen etusivulla veneilyaluekohtaisesti
- Satama-alueen palveluiden esittely erillisillä sivuilla
- Näkyvyyttä Venesatamat.fi:n sosiaalisissa medioissa

Tarjousten ja etujen lisääminen omalle satamasivulle Venesatamat-sovelluksessa

Voit lisätä omalla satamasivullesi rajattomasti veneilijöille suunnattuja tarjouksia ja etuja. Mainokset näkyvät aina, kun veneilijä selailee satamasi tietoja. Etuihin on mahdollista lisätä esimerkiksi suora yhteydenottomahdollisuus puhelimella tai sähköpostilla. Opastamme mieluusti tarjousten ja etujen lisäämisessä - tietokoneen käyttötaidosta ei markkinointi jää riippumaan!

Tarjousten mainostus Venesatamat-sovelluksen etusivulla veneilyaluekohtaisesti

Sinulla on mahdollisuus nostaa Venesatamat-sovelluksen etusivulle kolme (3) satamasi tarjousta tai etuja / kuukausi. Edut näkyvät sovelluksen etusivulla kaikille ja keräävät varmasti hyvin huomiota.

Satama-alueen palveluiden esittely erillisillä sivuilla

Venesatamat-sovellukseen on listattu satamien eri palvelut: esimerkiksi ravintola, luontopolku, venehuolto ja sauna. Venesatamat-etukorttiin liittyessäsi annamme sinulle mahdollisuuden laajentaa näistä palveluista kertovia tietoja. Saat esimerkiksi satamasi ravintoloille oman alasivun, jolla voit kertoa pitkästi ja laajasti ravintolan toiminnasta - mukaan mahtuu vaikka ruokalistakin!

Näkyvyyttä Venesatamat.fi:n sosiaalisissa medioissa

Tarjoamme kaikille Venesatamat-etukorttiin liittyneille satamille näkyvyyttä myös Facebook- ja Twitter-kanavissamme. Tarpeen mukaan voimme postata esimerkiksi satamanne tapahtumista tai uudistuksista tietoja.

 

Maksaessasi liittymismaksun lähetämme sinulle muutaman päivän sisällä kirjautumistunnukset, joilla pääset lisäämään tarjouksia ja etuja sekä laajentamaan satamasi tietoja Venesatamat-sovellukseen.

Satamakorttiin liittyminen satamalle:
99 € / vuosi 

( + alv 24 %)
 

Osta
 

Kysy lisää!

Ville Sirkiä
luotsi@venesatamat.fi
045 118 7020