Uusi versiopäivitys tammikuussa

  • Posted on: 3 February 2015
  • By: admin

Venesatamat-sovelluksesta on julkaistu uusi versio.

Teille käyttäjille näkyvimpänä uutuutena on sisäänajokartat satamien sivuilla. Ihan kaikista satamista sisäänajokarttaa ei löydy, mutta hyvin monesta. Otamme mieluusti palautteen vastaan sisäänajokarttojen sijoittelusta satamasivulla!

Uudessa versiossa on lisäksi työstetty paljon taustatoiminnallisuuksia, joilla saamme kesäksi helpotettua satamatietojen päivittämistä sekä lisätietojen tarjoamista paikallispalveluista, kuten sataman lähettyviltä löytyvistä ravintoloista, kaupoista tai harrastemahdollisuuksista. Olemme samalla matkalla kohti jokaiselle satamalle tarjottavaa profiilisivua, jossa sataman pitäjät saavat itse päivittää tietojaan ja kuulumisiaan.

Olemme käyneet myös syksyn palautekyselyn vastaukset läpi. Kiitos paljon kaikille vastanneille! Halutuimpia kehityskohteita ovat mm. seuraavat:

- haun ja satamanäkymän filtteröinti
- satamatietojen lisäksi paikallisten palveluiden tiedot
- verkkokauppa
- satamapaikkavaraus ja paikkatilanne
- satamatietojen laajentaminen Perämeren, Keski-Suomen ja Helsingin alueen osalta
- kieliversiot

Näistä varmasti kesäksi 2015 ovat tulossa paikallispalveluiden tiedot sekä satamatietojen laajentaminen myös Perämeren, Keski-Suomen ja Helsingin alueiden osalta. Työstämme myös satamahaun filtteröintiä ja verkkokauppaa.

Kommentit

Olisi hyvä jos olisi tuki myös windows PC:lle

Hei,

kiitos kommentistasi! Venesatamat.fi:tä ja satamatietoja voit käyttää myös PC:llä. Olemme lähiaikoina julkaisemassa myös sovelluksen verkkoversion.

terv. Venesatamat.fi