Tietoa venesatamille

Venesatamat on mobiilisatamaopas ja tavoitteenamme olla Suomen luotettavin, kattavin ja aktiivisin venesatamaopas. Tarjoamme satamasovelluksemme Androidille, iOS:lle ja Windows Phonelle. Sovelluksemme toimivat myös tabletlaitteissa.

Me kaikki näemme Suomen saariston ja järvialueet ainutlaatuisina paikkoina maailmassa sekä niiden ympärille rakentuneen kulttuurin osana meitä.

Olemme viime vuosina huomanneet satamien kehnot ajat ja heikon informaation kulun ongelmat. Näemme kuitenkin handeleiden, vesipisteiden ja tankkauslaitureiden olemassaolon elinehtona satamaelämän siirtymiselle tuleville sukupolville. Haluamme vilpittömästi parantaa Suomen venesatamien palveluita, informaationkulkua ja veneilyhenkeä. Tuomme viime kädessä veneilijät, saaristo- ja järvimatkaajat sekä palveluntuottajat yhteen kaikkien taskussa olevalla mobiililaitteella.

Uskomme, että saaristossa ja järviseudulla osataan aktiivinen ja hyväntuulinen palvelukulttuuri, mutta me haluamme auttaa palveluntarjoajia houkuttelemaan veneilijöitä ja matkaajia saapumaan saaristolaispöytiin, tutustumaan järviseutujen rauhaan sekä kokemaan satamakulttuurin riemu.

 

Venesatamista listattavat tiedot

Listaamme venesatamista seuraavat tiedot:

- Nimi, esittely ja yhteystiedot
- Koordinaatit, satamanumerot ja kartta-alueet
- Satamasta löytyvät palvelut
- Sataman syvyystiedot ja venepaikkojen määrän

Haluatko tarjota lisätietoja satamastasi tai läheiseltä alueelta löytyvistä palveluista? Lisätoiminnallisuutena voimme aktivoida satamasi kohdalla lisätiedot haluamastasi palveluista. Käytännössä tämä tarkoittaa, että voit tarjota veneilijöille tarkempaa ja opastavampaa tietoa esimerkiksi satama-alueen ravintoloista, luontopoluista tai erilaisista vuokrauspalveluista. 

Lisätiedot lisätään sovellukseen ja verkkopalveluun niin, että ne ovat helposti löydettävistä sataman palvelulistauksen kautta.

Lisätoiminnallisuuden veloitus on 100 € + alv 24 % / vuosi. Otathan yhteyttä luotsi@venesatamat.fi.
 

Listaamme myös kesän saaristotapahtumat

Monelle veneilijälle on vaikeaa löytyy tietoa saariston erilaisista, mukavista tapahtumista. Tämän takia listaamme sovellukseemme myös saariston tapahtumat. Tapahtumia voivat ilmoittaa venesatamat, mutta myös yksittäisen tapahtumanjärjestäjät.

Haluatko korostaa järjestämääsi tapahtumaa sovelluksessa? Tarjoamme alueellisen (vesistöalueiden mukaisesti) korostusmahdollisuuden tapahtumille hintaan 30 € + alv 24 % / viikko.

Jos haluat ilmoittaa tapahtumasi tai saada tapahtumallesi korostetun näkymän sovelluksessa, otathan yhteyttä luotsi@venesatamat.fi.