Velkuanmaa

Sijainti

60° 26' 22.416" N, 21° 38' 27.924" E
Arvosana: 
3.666665
Keskiarvo: 3.7 (9 ääntä)
Vierasvenesatamassa on paikat 50 veneelle ja syväys riittää suuremmallekin veneelle. Satamaan saapuu merkittyä väylää pitkin. Satamamaksu on kesäkaudella 2013 20 €/vene/vrk sisältäen sähkön, veden ja kalliosaunan käytön. Yöpyessänne toisenkin yön satamassamme, saatte jälkimmäisestä yöstä 20 € Saaristohotelli Vaihelan -ravintolavoucherin. Veneilijät voivat tulla nauttimaan ravintoloidemme antimista tai istahtaa terassille nauttimaan virvokkeista.
Tiedot
Merikartta
720
Alue
D
Minimisyvyys
2.5
Maksimisyvyys
3.5
Yritys
Saaristohotelli Vaihela
WWW
Puhelin
040 500 5236
Maksu
20€/vrk
Satamanumero
874
Vieraspaikkamäärä
50
Sisäänajokartta: 
Sataman palvelut: 

Kahvila


Jätehuolto


Vesi


Ravintola


Suihku


Sähkö


WC


Luontopolku


Sauna


Tulentekopaikka


Uimaranta


Septityhjennys


Septityhjennys


Kommentit

Comment: 

A\'la carte ravintolassa hyvä ruoka ja mahtava viinikellari. Hyvät saunat (2kpl) ja loistava palvelu. Saarelta löytyvä löytyvä ateljee on myös käymisen arvoinen.

Comment: 

Palvelut kaukana. Telttasauna hymyilyttää. Ruoka heikkoa.

Comment: 

Ranta oli vielä aika sotkuisessa kunnossa. Liejua ja kuraa kaikkialla eikä mönkijällä huvikseen ajelleet lapset ainakaan parantaneet sataman viihtyisyyttä.

Comment: 

Hieno miljöö ja rauhallinen satama. Hinta/ laatusuhde ei kohtaa 25€/yö. Hintaan ei kuulu kuin aamusuihku ja vessana oli bajamajat. Vanhat viemäriputket törröttää satamassa vaikeuttaen rantautumista!

Comment: 

Venesatamaa on kunnostettu ja lomailijoiden viihtyvyyteen on panostettu. Tynnyrisaunassa hyvät löylyt ja konttisuihkut toimii. Ravintolassa palvelu pelaa ja ravintolan ahvenet kesän parhaimmat! Koiralle hyvät ulkoilumaastot. Suosittelemme!

Comment: 

Veneellä yö satamassa. Tyly palvelu kun maksoimme paikan. Vessat siivoamatta, paperi loppu. Suikutila epäsiisti roskakatosessa kaikki astiat täynnä. Palvelusta ja siisteydestä iso miinus. Muuten paikka Ok.

Comment: 

text

Comment: 

text