Sandvik

Sijainti

59° 56' 23.028" N, 20° 52' 58.296" E
Arvosana: 
3.857145
Keskiarvo: 3.9 (7 ääntä)
Lat. 59° 56,4' Long. 20° 53,0' Merikortin numero: 28 Merikarttasarja: C -Ahvenanmaa Kortti 741 Sataman numero: 1140 Venepaikkoja kaikkiaan 50. Poijukiinnitys. Vierasvenelaituriltamme saat sähköliitännän, yhteyden langattomaan verkkoon ja kunnallista juomavettä. ( Ahvenanmaan parasta !) Venelaiturin välittömässä läheisyydessä on satamakonttori, jonka yhteydessä on elintarvikekioski, polttoainemyynti, sekä polkupyörien ja kajaakkien vuokraus, säätiedotukset, ym. Idänpuoliselta huoltolaituriltamme saa polttoainetta, vettä ja sähköisen imutyhjennyksen. Satamamaksuun kuuluu sähkö, suihku ja langaton verkko. Se antaa sinulle myös oikeuden huoltorakennuksen ja siellä sijaitsevien itsepalvelukeittiön ja oleskeluhuoneen käyttöön. Oleskeluhuoneesta löytyy mm. seurapelejä, kirjanurkka, ym. Huoltorakennuksen vierellä sijaitsee grillikatos, josta löytyy kuusi hiiligrilliä grilliruokasi kypsennykseen Campingalueella sinulla on myös mahdollisuus harrastaa jalkapalloa, verkkopalloa sekä muita pelejä. Lapsille on leikkipaikka, jossa on keinuja ja laivoja. Rannasta löytyy lapsiystävällinen uimaranta sekä kolme rantasaunaa. Satamamaksu kattaa viiden henkilön ryhmän. Hinta nousee jos ryhmä on suurempi. Sandvik on loistava matkakohde perheille ja lomailuun lasten kanssa! Tule käymään Sandvikissa tänä kesänä!
Tiedot
Merikartta
741
Alue
C
Minimisyvyys
2.0
Maksimisyvyys
3.2
Yritys
Sandvik Gästhamn & Camping
WWW
Puhelin
018 55 911, 045 7342 9242
Satamanumero
1140
Vieraspaikkamäärä
50
Sisäänajokartta: 
Sataman palvelut: 

Kahvila


Polttoaine


Jätehuolto


Vesi


Suihku


Sähkö


WC


Luontopolku


Sauna


Tulentekopaikka


Uimaranta


Venehuolto


Kaasu


Kauppa


Majoitus


WLAN


Septityhjennys


Septityhjennys


Kommentit

Comment: 

Miellyttävä paikka. Hyvä satama, kahvila josta saa myös ruokaa, hyvät saunat, uimaranta. Tosi Pienessä kaupassa hyvä valikoima, myös paikallisia tuotteita. Ystävällinen palvelu. Pelkästään hyviä fiiliksiä jäi tästä satamasta.

Comment: 

Kommentti: Kuuma vesi loppui iltaisin 11.7. ja 12.7.2016. Varaaja on kuulemma nafti.

Comment: 

Saariston Helmi!! hieno luonto ja hyvät palvelut satamassa mm 3 kpl saunoja tuntitariffilla. Heinäkuussa satamassa todella ruuhkaista