Rauma, Poroholma

Sijainti

61° 8' 6.108" N, 21° 28' 9.66" E
Arvosana: 
4.142855
Keskiarvo: 4.1 (7 ääntä)
Poroholman yhteydessä toimii yksi kaupungin vierasvenesatamista, johon pääsee lipumaan isommallakin jahdilla, aina 2,5 metrin syväykseen asti. Ilmainen vieraslaituri on suojaisassa poukamassa. Vuonna 2017 uusitusta poukamalaiturista löytyy paikkoja 20. Kiinnittäydy laituriin ja käy vastaanotossa, saat maksua vastaan lapun joka sinun tulee kiinnittää laituriin. Poroholma on oikeutettu poistamaan veneen, mikäli se on kiinnitetty laituriin eikä siinä ole lappua. Vieraslaituriin saa kiinnittyä ilmaiseksi kahden tunnin ajaksi. Poukamalaituri Suojaisassa poukamassa, vesi ja sähkö mahdollisuudella. Mooring kiinnityksellä. Syväys 2.0 metriä Hinta 30 €/yö (Sisältää sähköt ja henkilömaksut) Pistolaituri Tilaa kahdelle veneelle, vesi ja sähkö mahdollisuus. Sivukiinnitys Syväys: 2.5 metriä Hinta 40 €/yö (Sisältää sähköt ja henkilömaksut) Ulkolaituri Aisat ja peräpoiju Syväys 2.5 metriä 20 €/yö (Ei palveluita, sisältää henkilömaksut)
Tiedot
Merikartta
804
Alue
E
Minimisyvyys
1.9
Maksimisyvyys
0.0
WWW
Facebook
Puhelin
02 533 5522
Maksu
20-40 € / yö
Satamanumero
1331
Vieraspaikkamäärä
15
Sisäänajokartta: 
Sataman palvelut: 

Kahvila


Jätehuolto


Vesi


Kioski


Ravintola


Suihku


Sähkö


WC


Sauna


Tulentekopaikka


Uimaranta


Kauppa


Majoitus


Septityhjennys

Polttoaineen jakelu ja vessojen tyhjennykset hoidetaan näppärästi läheisestä syvärauman pienvenesatamasta tai Petäjäksen telakan venehuoltoasemasta, puh. (02) 8241041 (matkaa n. 2 km)


Sähköposti: 
info@poroholma.fi

Kommentit

Comment: 

Ei vettä ja sähköä laiturilla, mutta muut puitteet loistavat.

Comment: 

Ei hääppöinen. Veneilijät eivät ole hyvin huomioituja. Kaikki palvelut mm. Vessat kaukana laiturista. Ranta altis pohjois/länsituulille. Kuunari Katherinan sapuskat tosin loistavat !

Comment: 

Tiedot päivittämättä. Paljon muutoksia tänä vuonna.

Comment: 

Poroholman tietoja päivitetty.

Comment: 

Mieletön paikka. Lapsille kuin aikuisillekin. Monta vaihtoehtoa missä syödä. Jättilaivasta ollaan usein ostettu saunavuoro yksityiskäyttöön. Kauniit istutukset. Hieno hiekkaranta lapsille.