Pyhtään Kaunissaari

Sijainti

60° 20' 57.768" N, 26° 46' 52.428" E
Arvosana: 
4
Keskiarvo: 4 (12 ääntä)
Kaunissaareen omilla veneillä saapuvia vierailijoita palvelee Pyhtään kunnan ylläpitämä vierasvenesatama. Satamassa veneet kiinnitetään kahteen kelluvaan laituriin. Toinen laitureista on varustettu sivukävelysilloin ja toisessa on peräkiinnitystä varten poijut. Isommalle alukselle on olemassa paikka, mutta sen varaustilanteesta saa parhaiten tiedon soittamalla satamavalvojalle. Satamassa peritään maksu yöpyvältä veneeltä. Maksun suuruus vaihtelee hieman vuosittain, mutta on samaa suuruusluokkaa muiden vierasvenesatamien kanssa. Maksu käydään itse maksamassa satamakonttoriin. Veneilijöille on käytössä jätepiste, ulkokäymälät, juomaveden ottopiste kaupan seinässä, mahdollisuus sähköön omilla jatkojohdoilla, grillitupa ja erillinen ruokailutila sekä peseytymismahdollisuus suihkussa. Saunapalveluita tarjoaa Ravintola Kaunissaaren Maja etukäteisvarauksesta. Vierasvenesatama on kyläalueella ja kaikki palvelut ovat aivan sataman tuntumass
Tiedot
Merikartta
611, 612
Alue
A
Minimisyvyys
1.9
Maksimisyvyys
2.4
Yritys
Kaunissaaren Maja
WWW
Puhelin
010 832 3510
Maksu
10
Satamanumero
172
Vieraspaikkamäärä
30
Sisäänajokartta: 
Sataman palvelut: 

Kahvila


Jätehuolto


Vesi


Ravintola


Suihku


Sähkö


WC


Sauna


Tulentekopaikka


Uimaranta


Kauppa


Majoitus


Septityhjennys


Septityhjennys


Kommentit

Comment: 

Satama on kuvatta uimarannan lahteen. Laiturit on läntimmäisessä lahdessa. Loistava kolmemetrinen MM-kisa skreeni rantakuppilassa.

Comment: 

Satama on kyllä kohdassa, jossa kartalla lukee paattiniemi nyt merkki on uimarannan kohdalla

Comment: 

Satamamerkintää korjattu, kiitos palautteesta! Satamatietoja voi lähettää korjattavaksi suoraan näin sovelluksen kautta tai sähköpostilla telakka@venesatamat.fi.

Comment: 

Suojaisa satama saaren etelässä. Erittäin kaunis saari. Palveluja löytyy arkisin klo. 11-16 välillä runsaasti. Poiju ja aisapaikkoja sähköllä. Suhteellisen hintava tilaussauna 12 e henkilö.