Porvoo

Sijainti

60° 23' 16.008" N, 25° 39' 47.52" E
Arvosana: 
3.157895
Keskiarvo: 3.2 (19 ääntä)
Tiedot
Merikartta
622
Alue
A
Minimisyvyys
1.9
Maksimisyvyys
0.0
Yritys
Jokiranta café
WWW
Puhelin
019 584 727
Satamanumero
250
Vieraspaikkamäärä
22
Sisäänajokartta: 
Sataman palvelut: 

Kahvila


Jätehuolto


Vesi


Kioski


Ravintola


Suihku


Sähkö


WC


Luontopolku


Kauppa


Septityhjennys


Septityhjennys


Kommentit

Comment: 

Loistava kesäreissun kohde keskellä kaupunkia. Paikkoja vähän. Etenkin isommille veneille syytä tehdä ennakkovaraus. Korkeahko veloitus.

Comment: 

Aisapaikkoja normiveneille, kylkikiinnitys isommille. Aisaväli vain n 3m leveille veneille. 20 eur, siistit vessat ja suihkut. Tilaa oli hyvin keskellä heinäkuuta.

Comment: 

Päiväkävijöille maksu 6€/4h. Hinta sisältää wc- ja suihkutilat (erittäin hyvät!) sekä pyykkikoneen ja kuivausrummun käytön. Huippu sijainti kaupungin ytimessä, tosin paikkoja huonosti saatavilla.

Comment: 

Kiva paikka kaupungin ytimessä, ehkä yötä ajatellen rauhaton, varsinkin maan puoleiset paikat. Paikkoja melko niukalti, osaa voi varata ennakkoon. Hyvät suihku ja wc tilat. Ja pesukone + kuivuri kuuluu paikan hintaan, samoin sähkö veneeseen. Mukava kokemus.

Comment: 

Elokuun alussa oli runsaasti tilaa. Ulommassakaan laiturissa ei ohimenevistä veneistä tullut peräaaltoja haitaksi asti. Sosiaalitilat konteista rakennetussa kompleksissa, ulkonäkö oli harhaanjohtava - sisältä todella siistit pienestä koosta huolimatta. Lämmintä vettä riitti suihkussa, naisten puolella oli kaksi erillistä lukollista suihkuhuonetta, samoin vessaa. Iso plussa pyykinpesumahdollisuudesta. Lyhyen kävelymatkan päässä Citymarket, iso S-market toisella puolella jokea auki illalla klo 23:een asti. Kaikki vanhan kaupungin ravintolat ja pittoreskit liikkeet kymmenen minuutin kävelymatkan päässä. Su-ma yö muutoin rauhallinen, muutama ambulanssi meni ohi pillit päällä (Porvoon sairaala melko lähellä).

Comment: 

Iltaisin ja öisin rauhaton, (Vantaalaisten) känniveneitä suhteellisen paljon. Ei henkilökuntaa tai valvontaa sulkemisajan jälkeen, sataman järjestyssääntö on kännisyen riekkumisesta päätellen vitsi vain.

Comment: 

Mukavan rauhallista maanantai-iltana 20.7. vaikka vierasvenesatama lähes täynnä. Harmi kun ei ole saunaa. Suihkut ja vessat löytyy. 22 euroa per yö.