Näsby/vierassatama

Sijainti

60° 13' 29.64" N, 21° 21' 58.248" E
Arvosana: 
4.1875
Keskiarvo: 4.2 (16 ääntä)
Tiedot
Merikartta
727
Alue
D
Minimisyvyys
1.8
Maksimisyvyys
4.0
Yritys
Ravintola Skagen
WWW
Puhelin
02 463 3407, 040 738 6465
Satamanumero
970
Vieraspaikkamäärä
40
Sisäänajokartta: 
Sataman palvelut: 

Kahvila


Polttoaine


Jätehuolto


Vesi


Kioski


Suihku


Sähkö


WC


Sauna


Tulentekopaikka


Uimaranta


Kaasu


Kauppa


Septityhjennys


Septityhjennys


Kommentit

Comment: 

Kaikin puolin hieno satama. Palvelu kiitettävää ja hinnat kohtuulliset. Kaupat lähellä. Esimerkillinen sataopas, palvelujen yms. tietojen kera. Must see!

Comment: 

Hyvä suojaisa satama, kaikki toimi. Septityhjennystä en nähnyt, lieneekö sitä, en kyllä tarvinnutkaan. Hyvät terassit. Palvelu asiallista. Satamaopas oli kyllä hyvä, karttoineen.

Comment: 

Mukava ja leppoisa satama. Hyvät tilat ja maukasta grilliruokaa tarjolla. Kaksi polttoaineen jakelupistettä ja kauppaa lähellä. Suosittelen!

Comment: 

Todella siistiä, kohtuuhintaista. Tosin veneen pituuden mukainen hinnoittelu on tyhmää, sillä leveys on merkitsevä suure. Saunojen välinen puurimoitus oli erikoinen ratkaisu, eikä miehistön häveliäin uskaltautunut saunaan ollenkaan.

Comment: 

Mukava satama. Pienen matkan päässä pari museota,mutta muuten Houtskarin keskusta on aika mitäänsanomaton. Satama-alue kuitenkin äärettömän miellyttävä ja todellakin vierailun arvoinen.

Comment: 

Mukava satama ja kauppa lähellä. Hieno hiekkaranta vajaan kilsan päässä.

Comment: 

Mukava aito ja elävä saaristomiljöö/kylä. Sataman ulkopuolella olevan Kestikievarin toast konstailematon klassikko. Satamasta hampurilaisia ja laajasti muita annoksia. M-Market hyvä ja monipuolinen kauppa.

Comment: 

Erittäin mukava satama saaristokylän kupeessa, lisänä suojainen lahti sekä kaikki palvelut ja nähtävyydet (sauna, tiskipaikka, polttoaine, ravintola, saaristomuseo, kirkko ja lista jatkuu :)! Kaupatkin löytyivät mäen päältä ja samalla löytyi saariston sisämaan maisemaa ja asutusta, oikein mukava paikka kaikkinensa ! Uudelle visiitille tullaan ehdottomasti. Erittäin lämpimät suosittelut!