Lappo

Sijainti

60° 18' 58.464" N, 20° 59' 44.016" E
Arvosana: 
3.52941
Keskiarvo: 3.5 (17 ääntä)
Tarjoamme teille viihtyisän vierailupaikan täydellä palvelulla. 23 euron satamamaksu sisältää sähkön, saunan, suihkut, veden, septitankin tyhjennyksen, jätehuollon ja muut sataman palvelut. Lisämaksusta pesutupa jossa myös kuivausrumpu. Olemme avoinna kesäkuun alusta elokuun loppuun jolloin myös viereisen ravintola Galeasenin palvelut ovat vieraidemme käytettävissä. Tervetuloa tutustumaan. Satamapalvelut ovat käytössä rajoitetusti myös 17.5 - 31.5 ja 1.9 - 7.9 välisenä aikana. Satamakonttori on päivittäin avoinna klo. 9.00 - 21.00 Muina aikoina satamapalvelut/maksut ravintola Galeasen. Huom.septitankin tyhjennys muille kuin satamamaksun maksaneille 5 € Saareltamme löytyy myös myös merkitty vaellusreitti ja viihtyisää majoitustilaa ympäri vuoden, Gästhem Pellaksesta noin 50 hengelle. Viereiseltä Asterholman saarelta löytyy myös kalastajien suosimia korkeatasoisia mökkejä 6 kpl. Mökeissä on makuupaikat kuudelle hengelle. Lisätietoja: Asterholma stugby, http://www.angelfire.com/dc/asterholmastugby/ Sataman vastapäätä ja välittömässä läheisyydessä ovat myös muut palvelut kuten kauppa / posti, Saaristomuseo ja vuonna 2012 uusittu polttoaineautomaatti joka toimii nyt seteleiden lisäksi myös yleisimillä pankki ja luottokorteilla, automaatin edustan syväys riittää isommillekin veneille. Alueeltamme löytyy myös 18 reikäinen minigolfrata. Kaupassa/Postissa on myös tilausalko jonne voit tilata haluamasi alkoholijuomat Maarianhaminan alkosta. Jos juomat tilataan ennen kello kolmea, toimittaa posti ne perille seuraavana päivänä noin kello 14. Sijaitsemme Ahvenanmaan itäisimmässä Brändön kunnassa sopivan päivämatkan päässä mm. Uudestakaupungista, Turusta, Salosta, Paraisilta, Naantalista, Kustavista, Nauvosta, Iniöstä jne. Olemme myös sopivasti matkasi varrella jos olet matkalla Maarianhaminaan, Kumlingeen, Englingeen tai kiertämään Ahvenanmaata. Koordinaattimme ovat 60*19,03* ja 20*59,90*
Tiedot
Merikartta
738
Alue
C
Minimisyvyys
1.5
Maksimisyvyys
4.0
Yritys
Lappo Gästhamn
WWW
Puhelin
018 56 713, 045 125 5516
Maksu
23e (kesä-elo), 20e (touko, syys)
Satamanumero
1000
Vieraspaikkamäärä
90
Sisäänajokartta: 
Sataman palvelut: 

Kahvila


Polttoaine


Jätehuolto


Vesi


Kioski


Ravintola


Suihku


Sähkö


WC


Luontopolku


Sauna


Tulentekopaikka


Uimaranta


Kaasu


Kauppa


Septityhjennys


Septityhjennys


Kommentit

Comment: 

Sunnuntaina 8.6. vielä tyhjää, kolme venettä paikalla. Ravintola Galease palvelee asiakkaita toistaiseksi vain ilta-aikaan. Paikallinen kyläkauppa auki ma-la.

Comment: 

Hyvä palvelu satamassa, kaupassa yllättävän hyvä valikoima ja kysymällä löytyi tuotteita lisää. Mukava ravintola ja hyvä palvelu. Tekemistä löytyy, mm. Frisbe Golf park, joka vertaansa vailla. Täällä viihtyy.

Comment: 

Kaunista tienoota, kompakti kokonaisuus. Sekä satamatoimistossa, kaupassa että ravintolassa todella sydämellistä palvelua. Ravintolassa maukkaat sapuskat. Yleinen saunavuoro illalla kuuluu satamamaksuun. 2 vessaa/sukupuoli hiukan vähän näin isoon satamaan. Siistiä kaikkialla. Lämmin suositus !