Högsåra

Sijainti

59° 57' 7.524" N, 22° 22' 8.328" E
Arvosana: 
3.727275
Keskiarvo: 3.7 (11 ääntä)
Högsåra on idyllinen ja luonnonkaunis saari, joka kuuluu Kemiönsaaren kuntaan. Saari löytyy kunnan lounaisosasta. Högsåralta löytyy useita hiekkarantoja. Näihin kuuluu myös saaren länsirannalta löytyvä Sandvikin kaunis lahti, joka kuuluu Saaristomeren kansallispuistoon. Retkisatama Högsåran kylän satamassa on 25 paikkaa peräankkuriin ja vieraslaituriin ajo runkoväylältä on helppoa. Yhteysalukselle on muistettava jättää tilaa lauttarannassa. Tuuli sopii hyvin idästä ja koillisesta laiturialueelle mutta väylän ohikulkuliikenne ei satamassa häiritse paljon. Satamanumero: 597 Syvyys: 2,0 - 3,0 Kiinnitys: ankkuri, poijut Avoin: koillinen-kaakko Kejsarhamnenin satamassa on 30 paikkaa. Satamanumero: 620 Syvyys: 4,0 Kiinnitys: ankkuri Palvelut Sandvikissa Tulentekopaikka Kuivakäymälä Telttailualue Länsituulella tuuli sopii rantaan. Laituria ei löydy rannasta, mutta esimerkiksi pienellä veneellä tai kajakilla on helppo rantautua hiekkarannalle.
Tiedot
Merikartta
645, 647
Alue
B
Minimisyvyys
1.5
Maksimisyvyys
3.0
Yritys
Lillbackabrygga
WWW
Puhelin
040 589 1798
Satamanumero
597
Sisäänajokartta: 
Sataman palvelut: 

Jätehuolto


Vesi


Kioski


Ravintola


Sähkö


WC


Sauna


Tulentekopaikka


Uimaranta


Kommentit

Comment: 

Yliarvostettu paikka. Kesällä ylitäynnä.

Comment: 

Kesäparatiisi, jonne on pakko päästä joka kesä!

Comment: 

Kaikin puolin mukava paikka. Ainoan miinuksen antaisin weskeistä; niitä on riittävästi, mutta ovat todella epäkäytännöllisiä ja hankalia käyttää kun tuotokset pitäisi saada omiin lokeroihinsa ja hygienia ainakin miesten kannalta on todella huonoa.

Comment: 

Aikuisten ryyppypaikka, Farmorin talossa kokki kaiveli persuksiaan ja sitten jatkoi muina miehinä hommiaan....ei käsien pesua.

Comment: 

Uudet vesisähkövessat loistavat!