Pop Up Ravintola Kipinä 2014, Erik Mansikka, Vuoden Kokki 2013, ravintoloitsija Kaskis, Turku

Kuvaus: 

TAPAHTUMA EI VENESATAMASSA, vaan n. 8km päässä Parattulan/Peterzenin satamasta.

Pop Up Ravintola Kipinä antaa huippukeittiömestareille vapaat kädet, keskellä saaristoa. Pop Upin ajatuksena on käyttää saariston parhaita raaka-aineita. Kalaa, luomulihaa, vihanneksia, marjoja sieniä ja mitä keittiömestarit sitten löytävätkään luonnosta.
Keittiömestarit luovat viikoilleen oman neljän ruokalajin menun.

10.7.-13.7.Fridgeir Ingi Eiríksson, Islannista
17.7.–20.7. Matti Jämsen, suomen Bocuse d'Or edustaja
24.7.-27.7.2014 Patxi Rincón Baskimaasta
31.7.-3.8.2014 Erik Mansikka, Vuoden Kokki 2013, ravintoloitsija Kaskis, Turku

Aikaisempina kesinä Kipinässä taitojaan ovat näyttäneet muun muassa Pekka Terävä, Siggi Hall, Per-Erik Silver, Erik Mansikka jo kahdesti, Mikko Leminen, Johan Hellsten ja Jukka Arvela.

Serviisit ovat kello 13.00, 16.00 ja 19.00

Pöytävaraukset: info@kustavinkipina.fi
Pekka Kuru: 040 58 321 67

Kipinässä myös ympäristöveistoksia ja ARS EUROPA KUSTAVI 2014 kesänäyttely joka tuo eurooppalaista nykytaidetta saaristoon!

Ajankohta: 
Torstai, heinäkuu 31, 2014 - Sunnuntai, elokuu 3, 2014
Satama: 
Parattula (Peterzens)
Nostettu: 

Kommentoi tai raportoi väärä satamatieto

Plain text

  • HTML-merkit ovat kiellettyjä.
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt Mollomin tietosuojalausekkeen.