Kasnäs

Sijainti

59° 55' 15.132" N, 22° 24' 36.504" E
Arvosana: 
3.5
Keskiarvo: 3.5 (18 ääntä)
Kasnäsin vierassatama sijaitsee suositun, Hanko-Utö reitin varrella. Satamassa on 100 vieraspaikkaa ja 200 kausipaikkaa. Satamassa on tarjolla kaikkea, mitä veneilijä toivoo ja tarvitsee. Suojaisa vierassatama, kylpylä monipuolisine palveluineen, ravintola, saunat, pesutupa, lastenhoitohuone, lähikauppa ja kesätori. Polttoainetta saa kellon ympäri koko vuoden. Katseltavaa ja koettavaa riittää! Sinisimpukan luontokeskus viehättää monen ikäisiä, geologinen luontopolku kertoo historiasta. Lahjatavaraliikkeistä voi hankkia mukavan kesämuiston. Kannattaa piipahtaa! Vierassataman palvelut ovat: Ravintola Kasnäs Paviljong Ruokakauppa Kasnäs Handel Saaristolaistori mm. kalaa, vihanneksia, koruja, käsitöitä, matkamuistoja Kylpylä Polttoainemyynti 24 / h ympäri vuoden Satamassa 2 saunaa ja pesutilat, pesutupa, kuivausrumpu, lastenhoitohuone Jätteiden käsittely, septityhjennys Satamatoimisto, jossa sääpalvelu Kioskissa merikortteja ja laaja valikoima tarvikkeita Venevuokrausta, purjevenevuokrausta kipparin kanssa tai ilman Satamamaksu 2014: 23 € Satamamaksu 2014 sis. kylpylän ja kuntosalin käytön: 32 € (2 aik. + 2 lasta) Satamatoimisto / päivystys Puhelin: 02-5210 117 Sähköposti: port(at)kasnas.com
Tiedot
Merikartta
645, 647
Alue
B
Minimisyvyys
2.0
Maksimisyvyys
5.0
Yritys
Kasnäs Gästhamn
WWW
Puhelin
02 521 0100
Maksu
23€ (2014)
Satamanumero
591
Vieraspaikkamäärä
100
Sisäänajokartta: 
Sataman palvelut: 

Kahvila


Polttoaine


Jätehuolto


Vesi


Kioski


Ravintola


Suihku


Sähkö


WC


Luontopolku


Sauna


Tulentekopaikka


Uimaranta


Venehuolto


Kaasu


Kauppa


Majoitus


Septityhjennys


Septityhjennys


Kommentit

Comment: 

yksi lasten suosikkisatamista. On hyvä minigolf, uimaranta ja kylpylä. Kauppa ja kaikki peruspalvelut kunnossa. Viihtyy useammankin yön. Vanhasta kalasatamasta kehittynyt yksi saaristomeren parhaista satamista.

Comment: 

Loistavat palvelut lomaveneilijälle,yksi kesäsaariston keskuspaikkoja. Hyvin hoidettu satama.

Comment: 

Todella hyvä palvelu!!!

Comment: 

Iso ja suojaisa satama, satamamaksu 25€ sisältää kaiken. Uimaranta löytyy. Sauna on iso ja siisti mutta löylyä ei tule juuri lainkaan. Vessat uskomattoman likaisia!! Vessoja ei siivottu eikä paperia täydennetty kolmen päivän aikana lainkaan. Ei tiskipaikkaa.

Comment: 

Hyvät palvelut ja iso satama. Satamassa ollut vesijetti vuokraus aiheutti ikävän paljon aaltoja nuorten pyöriessä jeteillä satama-altaassa.

Comment: 

Jokakesäinen must-paikka. Saaristolaispöytä ravintolassa erinomainen aina. Nyt hyvät saunat. Pehmeät kosteat löylyt ja plussaa ilmalämpöpumppu pukuhuoneessa, kuivattaa ilman mukavasti. Vessojen siivoukseen voisi kyllä panostaa enemmän.